top of page

My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

T18 SM-sarjaan kaudeksi 22-23!

T18 SM-sarjaan kaudeksi 22-23!

Häme Starsin T18-joukkue on edennyt SM-sarjaan kaudeksi 22-23. Valtakunnallisiin sarjoihin ilmoittautuneet joukkueet oli jaettu kolmeen alkulohkoon, joista kustakin kolme parasta eteni SM-sarjaan. Häme Starsin kanssa kovatasoisessa lohko C:ssä pelasivat myös Classic, SSRA, Nibacos, FBC Turku ja SPV. SM-sarjapaikka varmistui Häme Starsin viimeisessä ottelussa, jossa joukkue kohtasi sopivasti kolmossijasta kamppailleen Nibacoksen, joka olisi tarvinnut ottelusta suurinumeroisen voiton. Häme Stars piti tilanteen hyvin hallussa ja vähämaalinen ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Yksittäisinä otteluina pelattavan SM-sarjan on määrä alkaa marraskuun ensimmäisellä viikolla. Häme Starsin T18 (aiemmin B-tytöt) on selvinnyt SM-sarjaan kerran aikaisemminkin kaksi vuotta sitten. Tuolloin sarja kuitenkin keskeytyi koronarajoitusten vuoksi. Viime vuonna T18 eteni SM-sarjan pudotuspeleihin 1-Divisioonan ja pudotuspelikarsintojen kautta.

T16:lle KWMC:n kultaa!

T16:lle KWMC:n kultaa!

Häme Starsin 16-vuotiaat tytöt osoittivat mainiota kaudenalusvirettä hakemalla Helsingin Lehto Areenalta kirkkaimmat mitalit.

Kaksipäiväisen turnauksen alkusarjassa joukkue kaatoi PSS:n 8-0 ja hävisi FBC Turulle lukemin 2-5. Sunnuntaina pelatuissa sijoitusotteluissa kaatui ensin Northern Stars 4-1 ja finaalissa rangaistuslaukausten jälkeen Pelicans lukemin 2-1. Ratkaisevan osuman taiteili T16-sarjan MVP:ksi valittu Unna Koskinen.

Finaalin vaiheet voi kokea uudestaan Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=mV2iPVgVLDU

T16 sarjan turnaussivu https://www.eraviikingit.fi/kwmc-2022-t16-eliitti/

EräViikinkien järjestämä Kirsi Westerlund Memorial Cup pelattiin nyt kolmatta kertaa.

T21: Häme Starsille ja Kooveelle yhteisjoukkue kaudelle 22-23

T21: Häme Starsille ja Kooveelle yhteisjoukkue kaudelle 22-23

Häme Stars ja Koovee tekevät yhteisjoukkueen tyttöjen T21 sarjaan ensi kaudelle. Kaksi vuotta kestänyt Häme Starsin ja Pirkkalan Pirkkojen yhteistyö päättyy, kun Pirkat laittoivat oman joukkueen tähän sarjaan, koska haluavat antaa omille T16 pelaajille peliaikaa myös tässä sarjassa. Kiitämme Pirkkoja hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja innolla odotamme uusia yhteistyökuvioita Kooveen kanssa.

T16 jatkaa tutussa komennossa 2022-23

T16 jatkaa tutussa komennossa 2022-23

Häme Stars T16 tyttöjen valmennuksessa jatkavat ensi kaudella Hannu Kurkikangas, Pasi Kyllönen, Simo Ruponen ja uutena mukaan tulee T14 tyttöjen valmennuksesta Mika Kuotola. Uusia 2007-2008 syntyneitä pelaajia mahtuu joukkueeseen mukaan. Lisätiedot Janne Pulkkinen +358 40 8696872, ja.pulkkinen@gmail.com

Heidi Piittinen naisten valmennustiimiin.

Heidi Piittinen naisten valmennustiimiin.

Naisten valmennustiimiin liittyy ensi kaudelle mukaan Heidi Piittinen 🔥

Heidillä on pitkä kokemus salibandysta kenttäpelaajana ja kokemusta valmentamisesta hänellä Pekolan Iskun poikajuniori - ja Pisku II naisten joukkueista.

Heidin mietteitä tulevasta:
"Oman pelaajaurani aikana palo valmennukseen syttyi kun olin muutaman kauden pelaajavalmentajana. Nyt kun peliurani päättyi, oli hyvä aika lähteä valmentajaksi.
Hyppääminen uuden joukkueen matkaan on jännittävää, mutta odotan innolla yhteistyötä tämän joukkueen kanssa. Janin valmennuskokemus on minulle arvokasta oppia ja onkin hienoa päästä tekemään töitä yhdessä.
Joukkueella on takana upea kausi ja varmasti nälkää tulevaisuutta ajatellen. On mahtavaa, että saan olla mukana tässä matkassa 👍"

Tervetuloa Heidi mukaan Häme Stars naisten jengiin 💎🔥💯

Haemme pelaajia ensi kaudelle kaikkiin ikäluokkiin

Haemme pelaajia ensi kaudelle kaikkiin ikäluokkiin

Häme Stars salibandyn tyttöjoukkueiden katseet käännetään hiljalleen ensi kauteen ja haemme kaikkiin ikäluokkiin uusia pelaajia mukaan toimintaan.

Jos haluat kehittyä pelaajana eteenpäin ja olla mukana matkallamme kohti huippua.

Haemme urheilullisia tyttöjä, joita kiinnostaa aktiivinen harjoittelu ja itsensä kehittäminen.

Tarjoamme mahdollisuuden pelata valtakunnallisia sarjoja (T21, T18 ja T16 ikäluokissa), laadukkaan valmennuksen jokaisessa ikäluokassa, edulliset kausimaksut ja täyden pelaajapolun aina eskari-ikäisistä naisiin asti sekä hauskan toiminnan hienon joukkuelajin merkeissä.

Try out tapahtumat pidetään joukkueiden pelien päätyttyä, voit ilmoittaa kiinnostuksesi liittyä mukaan joukkueisiin etukäteen.

Lisätietoja
Raimo Matinkari p. 0440990273 tai hamestars2019@gmail.com

Jani Järvinen jatkaa naisten valmentajana.

Jani Järvinen jatkaa naisten valmentajana.

Jani Järvinen jatkaa pitkäjännitteistä työtä Häme Stars naisten valmennuksessa myös ensi kaudella. Kakkosdivisioonan Sisä-Suomen lohkossa toisena oleva joukkue on mennyt hienosti eteenpäin joka kaudella ja Jani on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä ja kehittänyt vähän kokeneempiakin pelaajia. Joukkueen runko on jo kasassa ensi kaudelle, mutta myös uusia harjoittelusta innostuneita pelaajia etsitään mukaan joukkueeseen. Muutamia T21 ikäisiä pelaajia on joukkueen ringissä mukana ja he ovat saaneet pelata naisten pelien lisäksi myös T21 pelejä ja tämä on tavoitteena jatkossakin.

Pelaamisesta Häme Stars 2-divisioona joukkueessa kiinnostuneet, voivat kysellä lisätietoja Janilta p. +358 44 5498881

T21/T18 jatkaa kaudella 2022-2023 samalla valmennuksella.

T21/T18 jatkaa kaudella 2022-2023 samalla valmennuksella.

Häme Stars T21/T18 jatkaa kaudella 2022-2023 samalla valmennuksella kuin tällä kaudellakin eli Raimo Matinkari, Marko Mäkinen ja Kari Kohtala.

Kehitetään pelaajia, pelataan paljon pelejä ja tehdään hauskoja pelireissuja teemoilla jatketaan. Toivotaan, että ensi kaudella päästään jo ylimääräisille turnausmatkoille vähän pidemmällekin. Tavoitellaan SM sarjapaikkoja molemmissa sarjoissa ja tarkennetaan tavoitetta kauden edetessä.

Valmentajien roolitusta ja mahdollisia yhteistyökuvioita katsotaan lähempänä ensi kauden alkua.

Toivottavasti mahdollisimman moni 2006 syntyneistä löytäisi Lyseon lukion urheilulinjan ja hakisi tuonne salibandylinjalle, pelipaikka löytyy meiltä.

Tavoitteellisia 2002-2007 syntyneitä pelaajia otetaan ensi kauden joukkueeseen mukaan. Ilmoita kiinnostuksesi pelata hyvässä ja tavoitteellisessa joukkueessa.

raimo.matinkari@gmail.com, p. 0440990273 tai marko.makinen007@gmail.com, p. 0400995050

T14 etsii pelaajia.

T14 etsii pelaajia.

T14, eli vuosina 2008-2009 syntyneet tytöt etsivät joukkueeseensa lisää kenttäpelaajia.

Lisätietoja pasi.tapanainen@gmail.com

www.hamestars.fi/t14

Häme Cupin T16 ja T18 haastajasarjat 4.-5.9.2021. Ilmoittaudu nyt!

Häme Cupin T16 ja T18 haastajasarjat 4.-5.9.2021. Ilmoittaudu nyt!

Perinteinen Häme Cup pelataan tänä vuonna kahdella viikonlopulla. T16 ja T18 kilpasarjat käytiin 19.-20.6 ja haastajasarjat samoihin ikäluokkiin pelataan 4.-5.9.2021 Hämeenlinnassa.

Mukaan sarjoihin otetaan maksimissaan 8 joukkuetta/sarja.

Osallistumismaksu 250e/ei muita maksuja. Ruokailumahdollisuus etukäteen tilattuna.

Vähintään 4 peliä per joukkue. Peliaika 2 x 15 min.

Kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Ilmoittaudu nopeasti mukaan peleihin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

raimo.matinkari@gmail.com tai p. 0440990273
www.hamestars.fi/hamecup2021

Kari Kohtala A/B tyttöjen valmennukseen.

Kari Kohtala A/B tyttöjen valmennukseen.

Kari Kohtala mukaan Häme Stars A/B tyttöjen valmennukseen. Pitkän uran valmentajana ja pelaajana tehnyt Kari on valmentanut aiemmin poika- ja miesjoukkueita. Voittaen valmentajana mm. C poikien SM kultaa. Kari tuo mukaan uutta näkökulmaa valmennukseen, pääpainona erikoistilanteet, peleissä Karin rooli on auttaa joukkuetta ja valmennusta katsomosta käsin, näin saadaan vastustajien ja oman joukkueen pelaamisesta tarkempaa tietoa pelin aikana.

Häme Starsin naiset 2-divisioonaan!

Häme Starsin naiset 2-divisioonaan!

Häme Starsin naiset pääsevät näyttämään osaamistaan ensi kaudella Sisä-Suomen 2-divisioonassa, kun joukkue otti vastaan sille tarjotun sarjapaikan. Päättyneellä kaudella joukkue pääsi pelaamaan vain neljä ottelua voittaen ne kaikki, joten nälkää uusiin ja jännittäviin haasteisiin riittää.

Joukkuetta sen perustamisesta asti luotsannut Jani Järvinen kommentoi sarjavaihdosta näin: "Meillä on hyvä ryhmä kasassa ja innolla lähdemme uusia haasteita kohti ja mittaamaan osaamistamme pykälää kovemmassa sarjassa".

bottom of page