top of page

My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Naisten edustusjoukkueen valmennus 2024-2025

Naisten edustusjoukkueen valmennus 2024-2025

Naisten edustuksen joukkuetta luotsaa ensi kaudella 2024-2025 tuttu parivaljakko Jani Järvinen ja Heidi Piittinen.
Kaksikko lähtee innolla kohti uusia haasteita joukkueen kanssa joita nouseminen Divariin tuo tullessaan

T14 valmennus kaudella 2024-2025

T14 valmennus kaudella 2024-2025

Häme Stars T14 (2011-2012) valmennuksessa ensi kaudella mukana ovat päävalmentaja Jarkko Ijäs ja apuvalmentajina Henri Hyttinen, Matias Tähtilaakso ja Helmi Ruuskanen.

Hyvä tiimi koossa ensi kaudelle, Helmi tulee tuomaan joukkueeseen naisellista näkökulmaa ja uutta meininkiä joukkueen tekemiseen. Helmi pelaa itse Häme Stars T21 ja T18 joukkueissa.

Uusia 2010-2013 syntyneitä pelaajia mahtuu mukaan joukkueeseen ja sunnuntaina Jukolassa klo 18-19.30 on joukkueen avoimet harjoitukset, johon voi tulla katsomaan ja kokeilemaan menoa ja meininkiä.

Lisätietoja joukkueesta ja ilmoittautumiset avoimiin harjoituksiin Mira Saarinen 0405938848

T16 juhlii Suomen mestaruutta!

T16 juhlii Suomen mestaruutta!

Häme Starsin hieno salibandykausi huipentui 16-vuotiaiden sensaatiomaiseen mestaruuteen, joka on samalla seuran ensimmäinen mitali SM-tasolla. Loimua Areenalla pelatussa ottelussa ryhmä kaatoi liki 600-päisen yleisön edessä Nystarsin 4-3 ja vei loppuottelusarjan voitoin 2-0. Hurjaan kevätvireeseen yltynyt T16 ei hävinnyt pudotuspeleissä ainoatakaan ottelua ja pääsi kapteeninsa Jasmin Öhmanin johdolla nostelemaan ansaitusti mestaruuspokaalia.

Edellispäivänä kotonaan hävinnyt Nystars oli tuonut mukanaan runsaasti äänekkäitä kannattajia ja sunnuntainen finaali olikin melkoinen salibandyjuhla, jossa jännitettävää riitti viimeisille sekunneille asti. Ottelusta tuli samalla myös seuran youtube-kanavan historian katsotuin ottelu, jossa oli parhaimmillaan 406 samanaikaista katsojaa. Ottelu näytettiin kulmakamerasta kuvattuna myös salibandy.tv -palvelussa.

Kotijoukkueen onnistujia olivat mm. kaksi maalia tehnyt Matilda Kokki, sekä näyttävän pyörähdyksen jatkeeksi aloitusmaalin laukonut Siiri Kainulainen. Etenkin toisessa erässä vierailija vyörytti peliä Hästan maalilla, mutta maalivahti Saara Levänaho kesti vaikean vaiheen.

Valmennusryhmä Mika Öhmanin johdolla onnistui kehittämään kauden aikana ryhmästä yhtenäisen joukkueen, jossa moni pelaaja nosti kaiken aikaa tasoaan. Syksyllä vielä kaukaisena unelmana näyttäytynyt mestaruus alkoi konkretisoitua viimeistään välieräsarjassa, kun joukkue haki vierasvoiton vahvasta Pirkkalan Pirkoista.

Pelaajien ja joukkueenjohdon lisäksi mestaruus on palkinto pelaajien vanhemmille, jotka ovat vuosia antaneet tytöille voimaa, aikaa ja motivaatiota. Joukkue haluaa kiittää myös sponsoreita ja kannattajiaan. Mestaruus on yhdessä tekemisen tuotos.

Tuttuun tapaan tämäkin juniorijoukkue hajoaa, kun osa pelaajista siirtyy valmentajiensa tapaan T18 sarjaan. Tilalle tulee hyviä otteita T14 ja T16 aluesarjoissa esittäneitä pelaajia. Joukkueiden kasaus on jo käynnissä ja seuraan haluavat pelaajat voivat käydä näyttämässä taitojaan kevään avoimissa try out treeneissä.

Seuraan otetaan myös kaiken aikaa uusia aloittelevia pelaajia. Naisten edustusjoukkue nousi aiemmin "keväällä" divariin ja Häme Starsilla onkin tarjota hieno pelaajapolku T10 ikäisestä aina valtakunnalliselle aikuisten tasolle.

T16 SM-finaaleihin!

T16 SM-finaaleihin!

16-vuotiaat tytöt tekevät seurahistoriaa ja pelaavat tulevana viikonloppuna Suomen mestaruudesta. Puolivälieräsarjassa joukkue kaatoi Northern Starsin voitoin 2-0. Mikään Häme Starsin joukkue ei ollut aiemmin edennyt SM-tasolla välieriin. Välierässä vastaan asettui runkosarjan voittanut Pirkat, mutta tämänkin sarjan joukkue selvitti suoraan kahdessa ottelussa villisti kannustaneen Häme Stars -yleisön riemuksi. Finaalivastus on Nystars Uudestakaupungista.

Hämeenlinnan tyttösalibandylle ainutlaatuinen finaalisarja käynnistyy lauantaina vierasottelulla. Sunnuntain Loimua Areenan kotiotteluun klo 18 odotetaan yleisöryntäystä ja toivotaan samanlaista hurmoshenkistä tunnelmaa, kuin aiemmissa otteluissa.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Mika Öhman. Valmennustiimi on tehnyt hienoa työtä ja isoin toivein kauteen lähtenyt joukkue voi elää nyt unelmaansa.

T16 valmennus kaudella 2024-25

T16 valmennus kaudella 2024-25

Häme Stars T16 joukkuetta ensi kaudella valmentaa Raimo Matinkari, Aada Mäkinen ja Ella Matinkari. Ellan jatko valmennuksessa ratkeaa kesällä, opiskelupaikan selvitessä. Ella on kesätreenit ainakin joukkueen mukana ja valmennusta täydennetään tarvittaessa. Ensi kauden joukkue koostuu 2009-2011 syntyneistä pelaajista ja uusia pelaajia mahtuu vielä joukkueeseen mukaan. Joukkueen Try Outit pidetään T16 pelien päätyttyä. Lisätietoja Raimo Matinkari P. 0440990273

T18 valmennus kaudelle 2024-25

T18 valmennus kaudelle 2024-25

Häme Stars T18 joukkueen päävalmentajana ensi kaudella toimii Mika Öhman apunaan Hannu Kurkikangas, sama kaksikko on luotsannut tällä kaudella T16 SM joukkueen aina välieriin saakka.

Joukkueeseen mahtuu vielä uusia pelaajia mukaan, lisätietoja voi kysellä Mika Öhman p. +358 50 5903995 try outit pidetään T16 mitalipelien jälkeen.

Häme Starsille T16 aluemestaruus!

Häme Starsille T16 aluemestaruus!

Pelaajarungoltaan Häme Starsin T14-ikäisistä tytöistä koostuva joukkue on voittanut T16 aluesarjamestaruuden kilpasarjassa.

Mitaleista pelasivat alkusarjasta jatkoon päässeet viisi joukkuetta, jotka kohtasivat vielä kertaalleen toisensa. Häme Stars sijoittui alkusarjassa viidenneksi, mutta nosti tasoaan tasaisessa jatkosarjassa pelaten ratkaisupäivänä Jyväskylässä tasan FBC Turkua vastaan ja voittaen ASB/PÖU II yhdistelmäjoukkueen.

Joukkuetta kauden aikana ovat valmentaneet Ella ja Raimo Matinkari, sekä Kari Kohtala. Keskeisimmistä pelaajista voidaan nostaa esiin jo pitkään Häme Starsissa pelanneet Emilia Matinkari, Veera "Omppu" Levonne sekä maalivahti Selma Saarinen.

Häme Starsilla on joukkue T16 ikäisissä myös valtakunnallisessa sarjassa, jossa joukkue selvisi SM-sarjaan ja suoraan piakkoin käynnistyviin pudotuspeleihin.

Naisten edustusjoukkue nousee Divariin!

Naisten edustusjoukkue nousee Divariin!

Kontiolahden liikuntahallilla koettiin riemua, kun edustusjoukkueemme varmisti paikan Divariin ensi kaudelle.

Vasta viime keväänä Suomi-sarjaan noussut joukkue pelasi nousujohteisen runkosarjan edeten loppusarjaan. Ensimmäisessä vaiheessa lauantaina naiset ottivat voitot Pelicans SB:stä 1-5 ja kotijoukkue FB Factorista 3-2. Lohkon ykköstila mahdollisti heti sunnuntaiksi pääsyn nousufinaaliin, jossa kukistui raumalainen SalBa lukemin 7-5.

Naisten joukkue on ollut mukana salibandyliiton sarjatoiminnassa Häme Starsin perustamisesta lähtien. Kaudella 2019-20 joukkue aloitti Sisä-Suomen 4-divisioonasta ja nousi seuraavana keväänä 3-divisioonaan. Seuraavan kauden joukkue aloitti neljällä voitolla, mutta koronapandemian takia kausi keskeytettiin. Häme Starsille tarjottiin kuitenkin kauden päätteeksi mahdollisuutta nousta 2-divisioonaan, josta kahden kauden päätteeksi tapahtui nousu Suomi-sarjaan.

Joukkuetta on alusta asti valmentanut Jani Järvinen ja kahden viimeisen kauden ajan myös Heidi Piittinen. Vaikka Häme Starsin juniorit ovat tuttu näky SM-tasolla, ei naisten joukkueen pelaajarunko ole koostunut junioripelaajista, vaan osaamista on kehitetty omana ryhmänä. Viime aikoina toki seuran tyttöpelaajiakin on kentällä jo nähty ja Häme Starsilla onkin tarjota laadukas pelaajapolku T10-ikäisistä aina kansalliselle aikuisten tasolle.

T21 Valmennus kaudella 24-25

T21 Valmennus kaudella 24-25

Häme Stars T21 joukkueen valmennusta kaudella 2024 - 2025 hoitavat Marko Mäkinen ja Kari Kohtala. Päävalmentajana toimii Marko, valmennustiimiin haetaan vielä kolmatta henkilöä mukaan!

Tavoitteena on saada ensimmäistä kertaa Häme Stars historiassa T21 joukkueelle oma harjoitus rinki, joukkue tulee tekemään vahvaa yhteistyötä Häme Stars T18 ja Häme Stars naisten edustusjoukkueen kanssa.

Joukkueen tavoitteena on ensi kaudella pelata T21 ylempää SM jatkosarjaa. Joukkueeseen haetaan mukaan muutamaa 2003-2006 syntynyttä aktiivista ja innokasta pelaajaa.

Lisätietoja joukkueesta antaa Marko Mäkinen p. 0400995050 tai marko.makinen007@gmail.com #oxdog

T16 SM-Sarjaan!

T16 SM-Sarjaan!

Häme Starsin T16-ikäluokka pelaa tällä kaudella ylimmällä valtakunnallisella tasolla. Sarjapaikka varmistui kotiyleisön edessä 4.11. Nummikeskuksessa pelatussa osaturnauksessa, jossa Hästan tytöt voittivat FBC Turku Punainen -joukkueen maalein 8-0. Aiemmin päivällä tytöt olivat jo voittaneet EräViikingit luvuin 3-1. Kaksilohkoinen karsintasarja jatkuu vielä 18.11, jolloin tiedetään mitkä seitsemän joukkuetta Häme Stars saa seurakseen SM-sarjaan. Karsintalohkojen heikoimmin sijoittuneiden kausi jatkuu 1-divisioonassa.

SM-sarjapaikka on Häme Starsin ensimmäinen tässä ikäluokassa. Aiemmin syksyllä myös T18 tyttömme selvittivät tiensä alkulohkosta ylimmälle sarjatasolle.

T18 ylempään SM-jatkosarjaan!

T18 ylempään SM-jatkosarjaan!

Häme Starsin T18-ikäluokka nähdään tälläkin kaudella ylimmällä valtakunnallisella sarjatasolla. Sarjapaikka varmistui 14.10. Nurmijärvellä pelatussa karsintalohko B:n viimeisessä osaturnauksessa. Seurakseen ylimmälle tasolle Hästan tytöt saavat omasta lohkostaan EräViikingit, Northern Starsin sekä Tiikereiden ja Blackbirdsin yhteisjoukkueen. Rinnakkaislohkosta jatkoon selvisivät Classic, FBC Turku, SSRA ja SBS Wirmo.

Häme Starsin T21-ikäluokka sen sijaan ei yltänyt 15.10. päättyneestä karsintalohkostaan jatkoon ja kausi jatkuu SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Hyviä otteita esittänyt T16 jatkaa vielä kuukauden omaa karsintasarjaansa, jonka päätteeksi selviää, nähdäänkö Häme Stars SM-sarjassa ensimmäistä kertaa tässä ikäluokassa.

T16 - T21 valmennukset 2023-24

T16 - T21 valmennukset 2023-24

Vanhimpien ikäluokkien valmennusvastuut kaudelle 2023-24 on julkaistu.

T21/T18 Raimo Matinkari & Marko Mäkinen & Kari Kohtala

T16 Mika Öhman & Hannu Kurkikangas

Kaikki nimetyt valmensivat jo päättyneellä kaudella Häme Starsissa. Valmennustiimejä täydennetään myöhemmin tarvittaessa.

bottom of page