top of page

My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

T16 SM-Sarjaan!

T16 SM-Sarjaan!

Häme Starsin T16-ikäluokka pelaa tällä kaudella ylimmällä valtakunnallisella tasolla. Sarjapaikka varmistui kotiyleisön edessä 4.11. Nummikeskuksessa pelatussa osaturnauksessa, jossa Hästan tytöt voittivat FBC Turku Punainen -joukkueen maalein 8-0. Aiemmin päivällä tytöt olivat jo voittaneet EräViikingit luvuin 3-1. Kaksilohkoinen karsintasarja jatkuu vielä 18.11, jolloin tiedetään mitkä seitsemän joukkuetta Häme Stars saa seurakseen SM-sarjaan. Karsintalohkojen heikoimmin sijoittuneiden kausi jatkuu 1-divisioonassa.

SM-sarjapaikka on Häme Starsin ensimmäinen tässä ikäluokassa. Aiemmin syksyllä myös T18 tyttömme selvittivät tiensä alkulohkosta ylimmälle sarjatasolle.

T18 ylempään SM-jatkosarjaan!

T18 ylempään SM-jatkosarjaan!

Häme Starsin T18-ikäluokka nähdään tälläkin kaudella ylimmällä valtakunnallisella sarjatasolla. Sarjapaikka varmistui 14.10. Nurmijärvellä pelatussa karsintalohko B:n viimeisessä osaturnauksessa. Seurakseen ylimmälle tasolle Hästan tytöt saavat omasta lohkostaan EräViikingit, Northern Starsin sekä Tiikereiden ja Blackbirdsin yhteisjoukkueen. Rinnakkaislohkosta jatkoon selvisivät Classic, FBC Turku, SSRA ja SBS Wirmo.

Häme Starsin T21-ikäluokka sen sijaan ei yltänyt 15.10. päättyneestä karsintalohkostaan jatkoon ja kausi jatkuu SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Hyviä otteita esittänyt T16 jatkaa vielä kuukauden omaa karsintasarjaansa, jonka päätteeksi selviää, nähdäänkö Häme Stars SM-sarjassa ensimmäistä kertaa tässä ikäluokassa.

T16 - T21 valmennukset 2023-24

T16 - T21 valmennukset 2023-24

Vanhimpien ikäluokkien valmennusvastuut kaudelle 2023-24 on julkaistu.

T21/T18 Raimo Matinkari & Marko Mäkinen & Kari Kohtala

T16 Mika Öhman & Hannu Kurkikangas

Kaikki nimetyt valmensivat jo päättyneellä kaudella Häme Starsissa. Valmennustiimejä täydennetään myöhemmin tarvittaessa.

T12 - T21 try outit käyntiin!

T12 - T21 try outit käyntiin!

Häme Stars T14 (2010-11 syntyneiden) tyttöjen avoimet try out harjoitukset perjantaina 21.4. Nummikeskuksella klo 17.30 - 20.

T14 kilpajoukkue pelaa ensi kaudella T14 ja T16 alueellista kilpasarjaa. Haemme uusia tavoitteellisia tyttöjä mukaan joukkueeseen, jotka haluavat pelata ja harjoitella hyvässä valmennuksessa ja joukkueessa. Voimme ottaa mukaan kokeilemaan myös uusia salibandysta innostuneita 2008-2009 syntyneitä urheilullisia tyttöjä, jotka haluavat vaihtaa vaikka lajia.

---

T16 (2008-09 syntyneet) tyttöjen avoimet tryoutit 17.4. Nummikeskuksella klo 18-20.

Joukkueen tavoite ensi kaudella on T16 Valtakunnallisessa SM sarjassa. Haemme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen, jotka haluavat harjoitella ja pelata kovassa joukkueessa ja kehittyä hyvässä valmennuksessa.

---

Häme Stars T18 (2006-07 syntyneet) tyttöjen avoimet try outit tiistaina 18.4. Nummikeskuksella klo 18-20.30.

T18 joukkue oli tällä kaudella T18 valtakunnallisessa SM sarjassa kuudes, ensi kaudella tavoite on olla taistelemassa mitaleista T18 SM sarjassa. Haemme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen, jotka haluavat harjoitella ja pelata kovassa joukkueessa ja kehittyä pelaajina hyvässä valmennuksessa. Voimme ottaa mukaan myös pari rinnakkaispelaajaa.

---

Häme Stars T21 (2003-05 syntyneet) tyttöjen avoimet try outit torstaina 20.4.. Nummikeskuksella klo 18-20.30.

T21 joukkue pelaa ensi kaudella valtakunnallista SM sarjaa ja haluamme olla taistelemassa ylemmässä jatkosarjassa playoff paikoista. Haemme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen, jotka haluavat harjoitella ja pelata kovassa joukkueessa ja kehittyä pelaajina hyvässä valmennuksessa. Voimme ottaa mukaan myös muutaman rinnakkaispelaajan. Tule, tsekkaan meininki treeneihin. 🤩

---

Uusien pelaajien ilmoittautumiset ja lisätiedot hamestars2019@gmail.com tai p. 0440990273Naiset nousivat Suomisarjaan!

Naiset nousivat Suomisarjaan!

Sisä-Suomen 2-divisioonassa pelanneen joukkueen kausi päättyi nousujuhliin, kun se voitti Hämeenlinnan Nummikeskuksella pelatun karsintaturnauksen. Turnaukseen osallistui myös Länsirannikon 2-divisioonan voittaja SBS Rupu, sekä 1-Divisioonasta Voima. Otteluissa Häme Stars kukisti SBS Rupu:n maalein 11-7 ja Voiman 4-5. Aiemmin kaudella naiset olivat voittaneet divisioonalohkonsa ja edenneet kahdella voitolla sen sisäisistä pudotuspeleistä jatkoon. Muutamassa vuodessa 4-divisioonasta uuteen Suomisarjaan kohonnutta joukkuetta valmentavat Jani Järvinen ja Heidi Piittinen. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia ja mukaan haluavien kannattaa tulla näyttämään taitojaan kevään tryouteissa.

Naisten tryout tapahtumat

Naisten tryout tapahtumat

Ensi kauden 2023-2024 suunnittelut ovat alkaneet Häme Stars naisten joukkueen/joukkueiden osalta 🥳

Tulevalla kaudella 23-24 naisten ykkösjoukkue treenaa ja pelaa tavoitteellisesti ja etsimmekin mukaan joukkueeseemme pelaajia joilla olisi lajista kokemusta ja osaamista mutta myös sitä kuuluisaa pilkettä silmäkulmassa😉
Ensimmäiset try outit järjestämme to 20.4 ja to 27.4 Nummen Yhtenäiskoululla. Ole yhteydessä meidän valmentajiin Jani Järviseen p. 044 5498881 tai Heidi Piittiseen p.040 4198059 ja tuu kokeilemaan ja katsomaan joukkueen meininkiä 💎

Haluamme kuitenkin myös että salibandya saisi harrastaa kaikki halukkaat, joten olemme suunnitelleet myös naisten kakkosjoukkueen perustamista. Tämä joukkue voi olla kilpa - tai harrastejoukkue ja tähän joukkueeseen voisi osallistua kuka tahansa😊 Jos olisit kiinnostunut 2.joukkueen toiminnasta niin ole yhteydessä joukkueenjohtaja Heidi Järviseen p. 044 3601591.

T18 SM-sarjaan kaudeksi 22-23!

T18 SM-sarjaan kaudeksi 22-23!

Häme Starsin T18-joukkue on edennyt SM-sarjaan kaudeksi 22-23. Valtakunnallisiin sarjoihin ilmoittautuneet joukkueet oli jaettu kolmeen alkulohkoon, joista kustakin kolme parasta eteni SM-sarjaan. Häme Starsin kanssa kovatasoisessa lohko C:ssä pelasivat myös Classic, SSRA, Nibacos, FBC Turku ja SPV. SM-sarjapaikka varmistui Häme Starsin viimeisessä ottelussa, jossa joukkue kohtasi sopivasti kolmossijasta kamppailleen Nibacoksen, joka olisi tarvinnut ottelusta suurinumeroisen voiton. Häme Stars piti tilanteen hyvin hallussa ja vähämaalinen ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Yksittäisinä otteluina pelattavan SM-sarjan on määrä alkaa marraskuun ensimmäisellä viikolla. Häme Starsin T18 (aiemmin B-tytöt) on selvinnyt SM-sarjaan kerran aikaisemminkin kaksi vuotta sitten. Tuolloin sarja kuitenkin keskeytyi koronarajoitusten vuoksi. Viime vuonna T18 eteni SM-sarjan pudotuspeleihin 1-Divisioonan ja pudotuspelikarsintojen kautta.

T16:lle KWMC:n kultaa!

T16:lle KWMC:n kultaa!

Häme Starsin 16-vuotiaat tytöt osoittivat mainiota kaudenalusvirettä hakemalla Helsingin Lehto Areenalta kirkkaimmat mitalit.

Kaksipäiväisen turnauksen alkusarjassa joukkue kaatoi PSS:n 8-0 ja hävisi FBC Turulle lukemin 2-5. Sunnuntaina pelatuissa sijoitusotteluissa kaatui ensin Northern Stars 4-1 ja finaalissa rangaistuslaukausten jälkeen Pelicans lukemin 2-1. Ratkaisevan osuman taiteili T16-sarjan MVP:ksi valittu Unna Koskinen.

Finaalin vaiheet voi kokea uudestaan Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=mV2iPVgVLDU

T16 sarjan turnaussivu https://www.eraviikingit.fi/kwmc-2022-t16-eliitti/

EräViikinkien järjestämä Kirsi Westerlund Memorial Cup pelattiin nyt kolmatta kertaa.

T21: Häme Starsille ja Kooveelle yhteisjoukkue kaudelle 22-23

T21: Häme Starsille ja Kooveelle yhteisjoukkue kaudelle 22-23

Häme Stars ja Koovee tekevät yhteisjoukkueen tyttöjen T21 sarjaan ensi kaudelle. Kaksi vuotta kestänyt Häme Starsin ja Pirkkalan Pirkkojen yhteistyö päättyy, kun Pirkat laittoivat oman joukkueen tähän sarjaan, koska haluavat antaa omille T16 pelaajille peliaikaa myös tässä sarjassa. Kiitämme Pirkkoja hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja innolla odotamme uusia yhteistyökuvioita Kooveen kanssa.

T16 jatkaa tutussa komennossa 2022-23

T16 jatkaa tutussa komennossa 2022-23

Häme Stars T16 tyttöjen valmennuksessa jatkavat ensi kaudella Hannu Kurkikangas, Pasi Kyllönen, Simo Ruponen ja uutena mukaan tulee T14 tyttöjen valmennuksesta Mika Kuotola. Uusia 2007-2008 syntyneitä pelaajia mahtuu joukkueeseen mukaan. Lisätiedot Janne Pulkkinen +358 40 8696872, ja.pulkkinen@gmail.com

Heidi Piittinen naisten valmennustiimiin.

Heidi Piittinen naisten valmennustiimiin.

Naisten valmennustiimiin liittyy ensi kaudelle mukaan Heidi Piittinen 🔥

Heidillä on pitkä kokemus salibandysta kenttäpelaajana ja kokemusta valmentamisesta hänellä Pekolan Iskun poikajuniori - ja Pisku II naisten joukkueista.

Heidin mietteitä tulevasta:
"Oman pelaajaurani aikana palo valmennukseen syttyi kun olin muutaman kauden pelaajavalmentajana. Nyt kun peliurani päättyi, oli hyvä aika lähteä valmentajaksi.
Hyppääminen uuden joukkueen matkaan on jännittävää, mutta odotan innolla yhteistyötä tämän joukkueen kanssa. Janin valmennuskokemus on minulle arvokasta oppia ja onkin hienoa päästä tekemään töitä yhdessä.
Joukkueella on takana upea kausi ja varmasti nälkää tulevaisuutta ajatellen. On mahtavaa, että saan olla mukana tässä matkassa 👍"

Tervetuloa Heidi mukaan Häme Stars naisten jengiin 💎🔥💯

Haemme pelaajia ensi kaudelle kaikkiin ikäluokkiin

Haemme pelaajia ensi kaudelle kaikkiin ikäluokkiin

Häme Stars salibandyn tyttöjoukkueiden katseet käännetään hiljalleen ensi kauteen ja haemme kaikkiin ikäluokkiin uusia pelaajia mukaan toimintaan.

Jos haluat kehittyä pelaajana eteenpäin ja olla mukana matkallamme kohti huippua.

Haemme urheilullisia tyttöjä, joita kiinnostaa aktiivinen harjoittelu ja itsensä kehittäminen.

Tarjoamme mahdollisuuden pelata valtakunnallisia sarjoja (T21, T18 ja T16 ikäluokissa), laadukkaan valmennuksen jokaisessa ikäluokassa, edulliset kausimaksut ja täyden pelaajapolun aina eskari-ikäisistä naisiin asti sekä hauskan toiminnan hienon joukkuelajin merkeissä.

Try out tapahtumat pidetään joukkueiden pelien päätyttyä, voit ilmoittaa kiinnostuksesi liittyä mukaan joukkueisiin etukäteen.

Lisätietoja
Raimo Matinkari p. 0440990273 tai hamestars2019@gmail.com

bottom of page