top of page
logo_high_resolution.png

Kauden 2021-2022 valmennus

15. maalisk. 2021

Naiset:

Jani Järvinen jatkaa myös ensi kaudella Häme Starsin naisten valmentajana. Jani on tehnyt erittäin hyvää työtä naisten kanssa ja kokeneemmatkin pelaajat ovat kehittyneet pelaajina. Häme Stars naiset pelaavat tällä kaudella 3 divisioonaa johon nousivat viime kauden päätteeksi ja joukkue johti sarjaa ennen kauden keskeytystä, joukkueen tavoite on nousta ensi kaudeksi 2 divisioonaan. Jani teesit ensi kaudelle on pelata paras kausi joukkueena ja meillä kokenutkin pelaaja saa kehittyä.

Muutamia pelaajia haetaan ensi kauden joukkueeseen, pelaaja tilanteesta voi kysellä suoraan Janilta p. +358 44 5498881

T21 ja T18:

Häme Stars T21 ja T18 eli A/B tyttöjen valmennuksessa ensi kaudella jatkavat Raimo Matinkari ja Marko Mäkinen.

Tavoitteena on edelleen kehittää pelaajia pitkäjänteisesti naisten liigatasolle asti ja myös ensi kaudella olla mukana pelaamassa A- ja B tyttöjen SM sarjoja. A tytöt ovat tällä kaudella pelanneet SM sarjaa yhdessä Pirkkalan Pirkkojen kanssa ja myös B tytöt pelaavat SM sarjassa.

Pitkän uran valmentajana ja pelaajana tehnyt Kari Kohtala liittyy valmennukseen. Kari on valmentanut aiemmin poika- ja miesjoukkueita. Voittaen valmentajana mm. C poikien SM kultaa. Kari tuo mukaan uutta näkökulmaa valmennukseen, pääpainona erikoistilanteet, peleissä Karin rooli on auttaa joukkuetta ja valmennusta katsomosta käsin, näin saadaan vastustajien ja oman joukkueen pelaamisesta tarkempaa tietoa pelin aikana.

Heli Kaarelalla on tällä hetkellä opiskelu ja työkiireitä, niin Heli päättää jatkosta lähempänä ensi kauden alkua.

Raimo 0440990273, Raimo.matinkari@gmail.com tai Marko 0400995050, Marko.makinen007@gmail.com

T16:

Häme Stars T16 tyttöjä (C-tytöt 2006-2007 syntyneet) valmentavat ensi kaudella Anssi Vilen, Pasi Kyllönen, Simo-Pekka Ruponen ja Hannu Kurkikangas.

Haluamme panostaa vahvasti ensi kaudella T16 sarjaan, osallistumme tyttöjen SM sarjakarsintaan ja lisäpelejä haetaan T18 (nykyinen B tytöt) aluesarjasta.

Anssilla ja Pasilla on kokemusta tyttöjoukkueiden valmentamisesta ja uutena mukaan tuleva Simo-Pekka tuo osaamista varsinkin fysiikkapuolelle, mutta on paljon myös lajikokemusta omalta pelaaja uralta.

Hannu tulee mukaan valmennukseen motolla "tosissaan, mutta ei totisena". Hannulla on 15 vuoden pelaajatausta ja pari SM mitalia poikien valmentajana salibandysta. Lisäksi valmentaja kokemusta on yleisurheilusta ja hiihdosta sekä Salibandyliiton valmentajakursseja suoritettuna. Erittäin hyvä lisä Häme Starsin tyttöjen valmennukseen ja tuo kokemuksellaan ison annoksen osaamista joukkueeseen ja koko Häme Starsin toimintaan.

Haemme uusia 2006-2007 syntyneitä pelaajia mukaan joukkueeseen, jos haluat harjoitella ahkerasti hyvässä joukkueessa.

Ota yhteyttä anssi.vilen@gmail.com tai Pasi Kyllönen p. +358503383673 tai pasi.kyllonen@saunalahti.fi

T14:

Häme Stars T14 (D-tytöt) tyttöjä(2008-2009 syntyneet) valmentavat ensi kaudella Mika Kuotola ja Oona Tennilä, Pasi Tapanainen on myös mukana tiimissä, mutta keskittyy enemmän joukkuejohtajan ja kuvaajan hommiin, mutta auttaa ja neuvoo myös valmennuksessa.

Mika on ollut mukana näiden tyttöjen valmennuksessa jo pidempään ja ottaa nyt isompaa roolia valmennuksessa. Oonalla on oma pelaajatausta aina B junioreihin asti ja on tällä kaudella ollut mukana F-tyttöjen valmennuksessa, Oona on mukana myös Salibandyliiton valmentajakoulutuksesa. Pasilla on todella pitkä kokemus tyttöjen valmennuksessa ja se on tärkeä asia, että Pasi on edelleen mukana joukkueen toiminnoissa.

Vahva valmennustiimi on kasassa tässäkin ikäluokassa, pari kokeneempaa konkaria ja Oonalla on vahva pelaaja tausta ja taitavana pelaajana pystyy näyttämään mallisuoritukset ja tuo nuorta intoa ja uusia ajatuksia valmennustiimiin.

Yksilötaitojen kehitykseen panostetaan ensi kaudella vahvasti. Pelejä pelataan D-tyttöjen kilpasarjassa ja C-tyttöjen haastajasarjassa.

Uusia 2008-2009 syntyneitä pelaajia mahtuu mukaan joukkueeseen. Otamme myös ihan uusia urheilullisia tyttöjä mukaan, vaikka ei olisi aikaisempaa lajikokemusta salibandysta.

Lisätietoja Pasi Tapanainen p. +358 45 3504470 tai Pasi.tapanainen@gmail.com

coachwanted.JPG
bottom of page