top of page
  • Mika

Loisto CUP 2019

Häme Starsin B-tytöt osallistuivat kovaan LoistoCupiin, jossa paikalla oli kahdeksan Suomen kärkijoukkuetta.

Häme Stars pelasi SBS Wirmoa vastaan, jonka kyydissä pysyttiin eka erä, mutta Wirmolle selkeä 3-8 voitto.

Toiseen peliin vastaan tuli viime kaudesta vahvistunut Northern Stars, tiukka, tasainen taisto päättyi Northin 2-3 voittoon.

Illan viimeinen peli oli PSS vastaan ja Häme Starsin ekan erän vahvasta pelistä huolimatta, PSS vei paremmalla viimeistelyllä 2-5 voiton.

Kolmesta tappiosta huolimatta "Hästan" pelissä oli paljon hyvää ja ajoittain vastustajat olivat suurissa vaikeuksissa.

Sunnuntai aamun peli SB Prota vastaan oli todella tiukka vääntö ja molempien joukkueiden maalivahdit ottivat hyviä torjuntoja ja peli päättyi 0-0 ja rankkarit Hästan tytöille 2-0 ja näin turnauksen ensimmäinen voitto oli tosiasia.

Turnauksen viimeiseen otteluun vastaan tuli taas PSS, vauhdikas ottelu päättyi tällä kertaa ansaitusti Häme Starsin 2-1 voittoon.

Erinomainen turnaus ja hyvä valmistautuminen tulevaan SM karsintaan, johon voidaan lähteä luottavaisella mielellä taistelemaan SM paikasta. Turnaus todisti, että uudella Häme Starsin joukkueella on SM sarjaan hyvät mahdollisuudet, joskin kovat pelit ovat edessä.

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

E-Tyttöjen valmennus 2020-21

Ella Matinkari ja Petra Aallonen valmentavat myös kaudella 2020-2021 Häme Starsin E-tyttöjä eli Timanttityttöjä. Tytöt ovat kehittyneet hienosti Ellan ja Petran valmennuksessa. Uusiakin 2009-2011 synt

Salibandy on hyvä harrastus tytöille

Haemme Häme Stars tyttöjoukkueisiin uusia pelaajia kaudelle 2020-2021 Teenagers 2006-2008 syntyneet harrasteryhmä, harjoitukset 1-2 kertaa viikossa. E-tytöt 2009-2011 syntyneet, harjoittelemme 2 kerta

A-, B-, ja C- pelaajahaku käynnissä

Haemme uusia A-, B-, ja C-ikäisiä tyttöpelaajia joukkueisiimme. Järjestämme Try Innit huhtikuussa. Tavoitteena SM-sarjat ! Ilmoita kiinnostuksesi osallistua jo nyt ja kyselele lisää. raimo.matinkari@g

Comments


bottom of page